29 Mayıs 2009 Cuma

Türkiye'nin Haziran Ayı Astrolojik Yorumu

Bence tamamen saçmalık. Meraklısına...
Ülkemizde Mayıs başından beri devam eden ekonomik hareketlenme 21 Mayıs sonrasında hayal kırıklıkları yaşatabilir. Çünkü Jüpiterin bereketini hissettirdiği Mayıs ayında kurulan iyimser hayaller, Neptün'ün de etkisiyle hayal olarak kalacak gibi gözüküyor. Fakat gene de çok fazla moral bozmaya gerek yok. Eğer Mayıs ayında yaptığınız yatırımlardan kazançlı çıktıysanız, bununla yetinmek daha iyi olabilir.
Sadece tedbir olarak riskli yatırımlardan ve büyük beklentilerden kaçınmak kayıplarla karşılaşmanızı önleyebilir.
21 Mayısta İkizler burcuna geçen Güneş iletişim, haberleşme ve kontrol dışı olayları harekete geçiriyor Özellikle bu dönemde hızla alınan kararlar yanıltıcı olabilir.
Ay sonuna kadar olan dönemde dış ilişkiler ve ülke huzuru önemli olacak. Askeri ve diplomasi gerektiren konularda daha aktif ve aceleci olabiliriz. Bu dönemde dış ilişkilerde verilen kararlar ülkemizin lehine sonuçlar getirmeyebilir. Yine bu dönem-
de yapılan anlaşmaların sürekliliği olmayabilir.
21 Mayıstan sonra ekonomik belirsizliğin yaratacağı huzursuzluk, medya ve basın yayın organlarında sıkça yer alabilir.
Bunun dışında toplumdaki huzursuzluk, üniversiteler, hukuksal konular ve terör yüzünden daha da artabilir.
25 Mayısta meydana gelecek olan Yeniay sonrası kontrol edilemeyen ve gizli kalmış konular görünür hale gelebilir ve etkileyici olaylar yaşanabilir. Gizli örgütler, terör, savaş gibi konular meclisi orduyu meşgul edebilir Ayrıca uluslararası konularda da devlet yönetimi kendini daha fazla göstermek veya mücadele etmek zorunda kalabilir.
Haziran ayında da ülke olarak uluslararası konularla daha çok uğraşmak zorunda kalabiliriz. Özellikle 7-10 Haziran arasında yabancı ülkelerle yaşanacak gerginlikler hem Türkiye' yi hem de komşularımızı etkileyecek.
Ülke olarak biz de kendimizi savunma durumunda kalabiliriz. Daha sonrasında
medya ve basın - yayın dünyasında ki gelişmeler bazı skandallara yol açabilir veya skandal sayılabilecek haberler toplumu çok meşgul edebilir.
21 haziran'a kadar olan dönemde de bu haberleşmeler, tartışmalar,dedikodu denebilecek konuşmalar gündemi çok meşgul edecek. Bu tartışmalar belirsizlik yaratabilir ve ay sonuna kadar bir sonuca varmak zor olabilir. 20- 22 Haziran günlerinde basın - yayın dünyasından, toplum içinde tanınmış birinin zarara uğraması veya kaybı söz konusu olabilir. Bu konu da medya dünyasını biraz meşgul edebilir.
Haziran ayının son günlerine kadar devam edecek olan belirsizlik ve huzursuzluk yönetici kademesindeki kişileri etkileyecek ve daha aktif hale getirecek.
Kısaca 21 Haziran'a kadar olan dönemde, ülke yönetimi ve komşularımızla olan iliişkilerimizde bazı koşulların belirsizliği yüzünden zorlanmalarla karşılaşacağız. Kendimizi göstermek için daha kararlı ve sert olmak zorunda kalabiliriz.
Başarılı, mutlu ve sağlıklı bir ay dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder